TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: Technologia żywności Podręcznik Część 3 autor: Jarczyk Andrzej
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
  • 0,00 zł
  • 9,50 zł
  • 12,50 zł
  • 0,00 zł
  • 9,90 zł
  • 11,00 zł
  • 0,00 zł
  • 6,90
  • 9,90

Technologia żywności Podręcznik Część 3

Technikum
Wersja papierowa
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 978-83-02-07977-1
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 216
Oprawa: Miękka
Wydanie: 6, 2008 r.
Język: polski
Numer dopuszczenia MEN: 7/01

Dostępność: aktualnie niedostępny
33,80 zł 32,10 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

Podręcznik zawiera wiadomości na temat higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców, warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków, przemysłu cukrowniczego.

Numer dopuszczenia: 7/01.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia Internetowa 'Pałucka' akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier